nieuws

 • “Zin in indicatoren?”

  De commissie Kwaliteit van het Vlaams Welzijnsverbond lichtte tijdens een studiedag haar visie op kwaliteitsindicatoren toe. In de nota ‘Zin in indicatoren?’ wordt stilgestaan bij wat kwaliteitsindicatoren zijn, hoe er mee aan de slag kan worden gegaan in de organisatie en wat de mogelijkheden en valkuilen zijn. Lees verder
 • De medewerkers van het Vlaams Welzijnsverbond wensen u een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

  Samen sterk in welzijn. Ook in 2018 Lees verder
 • Uitnodiging: Ledenforum Vlaams Welzijnsverbond op 29 januari 2018 te Antwerpen

  Beste, Op 29 januari vindt ons tweede ledenforum plaats te Antwerpen met o.a. als gastspreker Minister Jo Vandeurzen. We blikken kort terug op het voorbije jaar en laten de commissie-voorzitters het jaaractieplan 2018 toelichten. We lanceren ook onze nieuwe missie en huisstijl. Lees verder
 

Sectoren

 • Jeugdhulp en Gezinsondersteuning

  Deze sector bundelt de krachten van alle initiatiefnemers die (preventief) kinderen en gezinnen ondersteunen en/of jeugdhulpverlening op maat aanbieden.

  Meer info
   
 • Kinderopvang

  De sector kinderopvang richt zich tot kinderdagverblijven, diensten voor onthaalouders, Initiatieven voor Buitenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in aparte lokalen.

  Meer info
   
 • Ondersteuning van personen met een handicap

  De sector ondersteuning van personen met een handicap richt zich tot alle voorzieningen voor kinderen, jongeren en volwassen personen met een handicap.

  Meer info